Opleidingen & cursussen

STABU is met diverse partijen een samenwerking aangegaan om cursussen en opleidingen te verzorgen voor de B&U-sector. Op deze pagina vindt u een overzicht van de samenwerkingspartners en de cursussen en opleidingen.

_________________________________________________________________

CROW is een onafhankelijke kennisorganisatie met uitgebreide expertise op het gebied van aanbesteden, contracteren en andere bouwprocessen. CROW is vooral actief op het gebied van de infra maar beschikt ook over kennis die gebruikt wordt binnen de B&U-sector. Daarnaast is CROW een ervaren opleider, jaarlijks leidt CROW circa 5.000 professionals op via openbare en incompany cursussen.

CROW De cursussen die CROW en STABU in samenwerking verzorgen zijn hier te raadplegen CROW – STABU cursussen.

_________________________________________________________________

NCOI Techniek is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Het aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen over de volle breedte van de sectoren Techniek, Veiligheid en Ruimtelijke ontwikkeling: van korte cursussen NEN, VCA en ATEX,tot trainingen voor meet- en regeltechniek, elektrotechniek, technische bedrijfskunde en opleidingen Veiligheidskunde, HBO Civiele Techniek, MBA Vastgoedmanagement, etc. Allen erkend en gedragen door de markt. Want samenwerken met, voor en door de markt, dat is onze kracht.

NCOI Techniek

De cursussen die NCO en STABU in samenwerking verzorgen zijn hier te raadplegen: NCOI – STABU cursussen.

_________________________________________________________________

HeijltjesMet Heijltjes Advocaten heeft STABU de cursus Contracteren in de bouw opgezet. Meer informatie.