Nieuws

2610

De Bouwagenda als aanjager van de bouwrevolutie

Geplaatst door Diana Kervel. Dit bericht heeft geen reacties.

Bernard Wientjes, voorzitter van de taskforce Bouwagenda

Bernard Wientjes, voorzitter van de taskforce Bouwagenda

De bouwsector versterken en oplossingen bieden voor maatschappelijke uitdagingen zoals het verduurzamen van woningen en effectiever gebruik van grondstoffen. Met die opdracht zette het kabinet eind 2016 de Taskforce bouwagenda aan het werk. Hoe de organisatie van dit initiatief in elkaar zit? De bouwagenda omschrijft dit op haar website als volgt: Naar analogie van de overheid is de Taskforce (onder leiding van Bernard Wientjes) het kabinet, de bouwcoalitie (bestaande uit ruim vijftig betrokken partijen) het parlement, de bouwagenda het regeerakkoord en de bouwcampus het werkatelier waar ambities worden omgezet in concrete innovatieve projecten.

We spreken voorzitter Bernard Wientjes over ambities, over broodnodige veranderingen in zowel regelgeving als de bouwsector en over het sexappeal van onze branche. Lees verder in Architectenpunt.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


1 + 9 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

< Terug naar de vorige pagina