Promotie voor producten en innovaties

camera-1816351_640STABU biedt haar klanten een podium voor het presenteren van innovaties en producten. De volgorde is alfabetisch.

 • BREEDVELD
  Met haar mobiele wandsystemen haalt BREEDVELD het beste uit elke ruimte. Ook zijn de productspecificaties onder meer terug te vinden in de STABU-systematiek. “Voorschrijvers hebben op elk moment inzage in de nieuwste specificaties, dat levert voordelen gedurende het gehele bouwproces”, zegt Martijn de Wolf, eigenaar Breedveld.
 • CARRIERES DU HAINAUT                                                                                                                                                                          Specificaties van Belgische blauwe steen van Carrières du Hainaut zijn sinds 2017 online te vinden op STABU Bouwbreed. Johan van Dongen – architect-consulent voor de Nederlandse markt – legt uit waarom: “Het is van groot belang om een bestekschrijver van goede informatie te voorzien. Met duidelijke omschrijvingen en op maat gemaakte bestekken wil Carrières du Hainaut architectenbureaus werk uit handen nemen. Bovendien zie ik deelname aan STABU Bouwbreed als een aanvulling op een architectenbezoek.
 • FINSTRAL
  Kozijnen en deurenfabrikant FINSTRAL heeft de stap gezet om op te worden genomen in STABU Bouwbreed, de online specificatiesystematiek voor de woning- en utiliteitsbouw. Directeur Patrick de Jonge licht de keuze toe.
 • FORMENTA
  Het in Vaassen gevestigde Formenta is producent van vlaggenmasten. Begin 2017 is hun eerste vlaggenmast ook in STABU Bouwbreed opgenomen.
 • GORTER LUIKEN
  Gorter Group BV® levert innovatieve luiken voor toegang tot daken, door vloeren, wanden en plafonds. De producten staan ook in Bouwbreed.
 • HAKRON NUNSPEET BV
  Hakron staat al sinds 1996 in de STABU-systematiek met stekkenbakken en konnektie-ankers. Het bedrijf heeft sindsdien niet stilgezeten en levert inmiddels ook BIM-objecten van haar producten aan.
 • HEATING GROUP INTERNATIONAL
  Het motto van Heating Group is ‘when reliability matters’. De productspecificaties zijn reeds in 2006 toegevoegd in STABU2 en nu al geruime tijd in Bouwbreed. Sales consultant Luuk Peters vertelt.
 • JOMY
  Het onafhankelijke bedrijf JOMY engineert, produceert, installeert en onderhoudt aluminium constructies voor evacuatie en toegang. Pascal van Zeist is project directeur en hij vertelt over het bedrijf, samenwerking met STABU maar ook over de voordelen van aluminium in het algemeen.
 • OVENTROP
  Oventrop is één van de meest toonaangevende Europese fabrikanten van appendages, regelingen en verwarmingssystemen.
 • SCHÖNOX – Sika
  Lijm als verbindende schakel. De producten van SCHÖNOX staan al sinds 2001 in de STABU²-systematiek. Sinds enkele maanden staan de specificaties ook online in Bouwbreed.
 • SINH BUILDING SOLUTIONS
  SINH Building Solutions levert producten de CO2-uitstoot helpen verminderen. De brandwerende wanden, gemaakt op basis van magnesiumoxide zijn nu ook als productspecificaties in STABU Bouwbreed opgenomen.
 • SOLER & PALAU (S&P)
  Het besluit om met STABU in zee te gaan, was volstrekt logisch geeft Berry Brand, sales manager Nederland van S&P desgevraagd aan. “Wij wilden meer zichtbaar zijn, maar bovenal het mogelijk maken voor adviseurs om producten van S&P in bestekken op te nemen.”
 • TECHCOMLIGHT                                                                                                                                                                                                                                                          Een goede leefomgeving wordt steeds belangrijker en is bepalend voor de kwaliteit van het leven voor mens en dier. Zowel in woningen als op werkplekken willen mensen zich in een energiebewuste en prettige omgeving bevinden. “Voldoende daglicht speelt hierbij een cruciale rol”, benadrukt Mark – Veldjesgraaf, hoofd commercie, van daglichtprofessional Techcomlight.
 • TIMMERMANS HARDGLAS
  Vanuit zowel Timmermans Hardglas als STABU is veel werk verzet om de besteksomschrijvingen van alle variaties in de klep,- val- en draairamen beschikbaar te maken voor de markt en daarmee de adviseurs te ontzorgen.
 • VERTIC
  Valbeveiliging is onmisbaar daar waar op hoogte gewerkt moet worden. Fabrikant VERTIC levert valbeveiligingssystemen en biedt al ruim 17 jaar duurzame en gebruiksvriendelijke oplossingen. Als eerste in de branche namen ze ook dat stapje extra en staan hun productspecificaties in STABU Bouwbreed.
 • VIEGA
  “De reden dat Viega met de STABU-systematiek ‘Bouwbreed’ in zee is gegaan is de denkwijze vanuit systemen”, trapt Gerben Verweij als manager projects van Viega af.
 • ZEP BV
  De vraag naar duurzame en voordelige energie blijft groeien. Voorbeeld van een duurzame woonwijk wordt gebouwd in Urk. Onderdeel ervan zijn de zonnepanelen van ZEP bv die volledig zijn geïntegreerd in een keramische dakpan. De productspecificaties ervan zijn in STABU Bouwbreed opgenomen.