VERTIC valt met STABU in goede aarde

verticValbeveiliging is onmisbaar daar waar op hoogte gewerkt moet worden. Fabrikant VERTIC levert valbeveiligingssystemen en biedt al ruim 17 jaar duurzame en gebruiksvriendelijke oplossingen. Als eerste in de branche namen ze ook dat stapje extra en staan hun productspecificaties in STABU Bouwbreed.

Vertic 8 HRRichard Philips van VERTIC heeft samenwerking hoog in het vaandel staan: “Wij verkopen geen valbeveiliging, maar we helpen mensen en bedrijven om valbeveiliging aan te schaffen. Sterker nog, wij willen valbeveiliging bieden waar we trots op zijn!” Dit motto heeft ze al ver gebracht. “Wij zijn specialist in het veilig werken op hoogte. Met onze jarenlange ervaring in ontwerpen, produceren, adviseren en installeren van valbeveiliging bieden wij passende en betaalbare oplossingen voor iedereen die veiligheidsvoorzieningen op hoogte nodig heeft. Zo kunnen we ons namelijk blijvend onderscheiden met betrouwbaarheid, service en veiligheid.”

STABU

“Wij waren de eerste uit de branche die heeft gekozen voor de mooie systematiek Bouwbreed. Wij stonden ook in STABU². Barend van Laar – manager marketing & sales bij STABU – heeft ons verteld over de nieuwe online specificatiesystematiek en wij hebben met hem kunnen klankborden over de wensen vanuit de markt en de verschillende manieren om het gebruik te optimaliseren. Het begon met een gesprek over bestekteksten en leidde tot een waardevolle brainstorm over de wensen van de markt en hoe deze te vertalen naar de praktijk.”

“Wij zien vaak dat architecten en adviseurs een summiere omschrijving geven van valbeveiliging. Wij vinden het leuk om mee te denken en voor onze opdrachtgevers de beste oplossing te bieden. Daar zit ook onze meerwaarde.”

Referentieproject Rabobank te Hillegom

Referentieproject Rabobank te Hillegom

Referentieproject

“We hebben aan veel projecten een bijdrage mogen leveren op het gebied van valbeveiliging. Een voorbeeld hiervan is de Rabobank in Hillegom. Bij dat project hebben we ervoor gezorgd dat – naast het dak – ook de gevel waar men langsloopt veilig is. Meedenken, inrichten en organiseren vinden we hartstikke leuk zodat voor alle soorten werkzaamheden en omstandigheden een passende oplossing om veilig en comfortabel op hoogte te werken kan worden geboden.“

Goede aarde

Vertic 5 HR“We plaatsen onze klanten op een voetstuk als het gaat om het leveren van service, betrouwbaarheid en veiligheid. Maar we staan náást hen als het gaat om het geven van bruikbare informatie of advies. Geen afstand maar toegankelijkheid. We leveren onze producten al sinds 2000. Om een beetje in het jargon te blijven kun je ook zeggen dat deze werkwijze in goede aarde valt”, benadrukt Richard Philips van Vertic.

 

Meer informatie

Vertic STABU
Goudstraat 36 Telefoonweg 32
2718 RC  ZOETERMEER 6712 GC  EDE
www.vertic.nl  www.stabu.org
info@vertic.nl info@stabu.nl
088 – 321 80 00 0318 – 633026

Opgenomen Stabu_BWBRD_Banner_Leaderbord_728x90pixels_180117