Opleidingen & cursussen

STABU is met diverse partijen een samenwerking aangegaan om cursussen en opleidingen te verzorgen voor de B&U-sector. Op deze pagina vindt u een overzicht van de samenwerkingspartners en de cursussen en opleidingen.

_________________________________________________________________

CROW is een onafhankelijke kennisorganisatie met uitgebreide expertise op het gebied van aanbesteden, contracteren en andere bouwprocessen. CROW is vooral actief op het gebied van de infra maar beschikt ook over kennis die gebruikt wordt binnen de B&U-sector. Daarnaast is CROW een ervaren opleider, jaarlijks leidt CROW circa 5.000 professionals op via openbare en incompany cursussen.

CROWDe cursussen die CROW en STABU in samenwerking verzorgen zijn hier te raadplegen CROW – STABU cursussen.

_________________________________________________________________

NCOI TechniekNCOI Techniek is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Het aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen over de volle breedte van de sectoren Techniek, Veiligheid en Ruimtelijke ontwikkeling: van korte cursussen NEN, VCA en ATEX,tot trainingen voor meet- en regeltechniek, elektrotechniek, technische bedrijfskunde en opleidingen Veiligheidskunde, HBO Civiele Techniek, MBA Vastgoedmanagement, etc. Allen erkend en gedragen door de markt. Want samenwerken met, voor en door de markt, dat is onze kracht.

De cursussen die NCO en STABU in samenwerking verzorgen zijn hier te raadplegen: NCOI – STABU cursussen.

________________________________________________________________

TVVLTVVL  is een belangrijke kennispartner in de technologiesector. De vereniging vormt een knooppunt, wij maken de verbinding tussen kennis en mensen. Zo ontstaat een platform, een ‘denktank’ waar leden kennis delen, ontwikkelen en overdragen. Kennis bieden zij aan in cursussen, workshops en trainingen, de (online) kennisbank en TVVL Magazine. Opgericht in 1959 telt TVVL inmiddels ruim 1000 persoonlijke- en 500 bedrijfsleden. Aangesloten zijn specialisten zoals technisch adviseurs, installateurs, wetenschappelijke onderzoekers, architecten, fabrikanten, leveranciers, eigenaren en gebruikers van gebouwen en studenten.

STABU en TVVL bieden gezamenlijk de online overstapcursus STABU2 naar Bouwbreed aan.

_________________________________________________________________

HeijltjesMet Heijltjes Advocaten heeft STABU de cursus Contracteren in de bouw opgezet. Meer informatie.