Opleiding specificeren (bestek schrijven) met STABU Bouwbreed

Inleiding

De nieuwe standaard voor de STABU is begin 2015 gepresenteerd: STABU Bouwbreed. STABU heeft dit jaar diverse bijeenkomsten gehouden, variërend van STABU Roadshows, Workshops tot en met uitleg van Bouwbreed bij partijen op locatie.

Uit de STABU Roadshows en Workshops vloeide de herhaaldelijk vraag voort van deelnemers of en zo ja wanneer er een leergang beschikbaar komt waarin men een opleiding voor het specificeren met STABU Bouwbreed. Deze opleiding is er nu en bestaat uit een zesdaagse leergang waarin alle juridische en technische aspecten van het STABU Bouwbreed systeem volledig aan bod komen.

Programma

  • Dag 1: Introductie STABU Bouwbreed – marktontwikkelingen en BIM
  • Dag 2: Bouwbreed contracten en algemene voorwaarden
  • Dag 3: Bouwbreed in relatie tot regelgeving en bouwproducten
  • Dag 4: Bouwbreed knoppeninstructie en start specificeren (Bouwkundig, Werktuigbouwkundig en Elektrotechnisch)
  • Dag 5: Specificeren met Bouwbreed (Bouwkundig, Werktuigbouwkundig en Elektrotechnisch)

Uw resultaat

Na afloop van deze leergang bent u in staat te werken met STABU Bouwbreed. Ook heeft u kennis van BIM en kunt u specificeren via de drie standaardclassificaties “Ruimten”, “Bouwsystemen & Installaties” en “Werksoorten” in combinatie met de contractvormen.

Doelgroep

U werkt met STABU bestekken/projectbeschrijvingen aan zowel de opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde van de markt.

  • Opdrachtgevers
  • Architecten
  • Ingenieurs
  • Bestekschrijvers
  • Ontwerpende aannemers

Aanpak

U wordt meegenomen in het Bouwbreed systeem in de volle breedte. Onze ervaren docenten en tevens ontwikkelaars van STABU Bouwbreed, geven u een algemene introductie van het systeem, een knoppeninstructie van de software en gaan samen met u specificeren op bouwkundig, werktuigbouwkundig en elektrotechnisch vlak. De ins en outs van het systeem zullen worden belicht en de tips en tricks worden met u gedeeld. U doet tijdens deze leergang waardevolle kennis op die u direct in de praktijk kunt toepassen.

Voorkennis

U bent werkzaam in de B&U-sector. Daarnaast heeft u een achtergrond op minimaal MBO-niveau, maar bij voorkeur HBO-niveau en actuele kennis van de STABU2-systematiek.

Aanmeldingsformulier

Door het invullen van het aanmeldingsformulier geeft u zich op als geïnteresseerde om de opleiding te volgen.
Het programma van de opleiding en de prijsstelling zijn onder voorbehoud. Bij voldoende belangstelling worden data en locaties nader vastgesteld. Na vaststelling (programma, prijsstelling, data en locatie) krijgt u een bevestiging toegezonden die u kunt accepteren, waarna uw deelname definitief is.

Ondergetekende wil zich aanmelden als geïnteresseerde voor de "Opleiding bestek schrijven (specificeren) met STABU Bouwbreed" van NCOI en STABU ad € 2.499,-- excl. BTW (prijsstelling is onder voorbehoud).

Uw voornaam*

Uw achternaam*

Naam organisatie*

Telefoonnummer*

E-mail*

Neem de controlecode over:
captcha

Opmerkingen en vragen: