Workshop STABU Bouwbreed voor bestekschrijvers

Om het gebruik van de systematiek STABU Bouwbreed te bevorderen, organiseert STABU diverse workshops. In een kleine setting van maximaal 10 personen wordt de deelnemers tools gegeven om met STABU Bouwbreed snel(ler) aan de slag te kunnen. 

Voor wie
Deze workshop is bedoeld voor bestekschrijvers die gewend zijn om met de STABU²-systematiek te werken, om ze snel en efficiënt de overstap te laten maken naar de online systematiek STABU Bouwbreed.

Waar
De workshops worden georganiseerd bij vergaderlocatie Cultura in Ede (vlakbij kantoor STABU). Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele bedrijf of een van de afdelingen goede gereedschappen mee te geven omtrent STABU. We maken daarvoor graag een offerte op maat. Contactgegevens.

Opzet
Voorafgaand aan de workshop sturen we aan alle deelnemers een ‘projectspecificatie’ met daarin enkele ‘specificatievouten’. Dit is een basis voor een van de programmaonderdelen van de workshop.  Met de opgedane kennis tijdens de dag, zal iedere individuele deelnemer een voorbeeld(bestek)tekst gaan samenstellen dat vervolgens klassikaal zal worden besproken. De deelnemers wordt verzocht om ook voorbeelden uit de praktijk aan te dragen. De ervaring leert dat dit echte eyeopeners zijn!

Programma
Het complete programma is hier te vinden.

Kosten
De workshop STABU Bouwbreed voor bestekschrijvers neemt een dag in beslag en is inclusief lunch. De kosten zijn € 250 euro per persoon (exclusief BTW).

Wanneer
De eerstvolgende workshop staat gepland op 26 september 2017. Overige data zullen in overleg met de deelnemers worden vastgesteld via ‘datumprikker.nl’. Wanneer u onderstaand aanmeldingsformulier invult, nemen wij contact op voor een geschikte datum.

 

N.B. Annuleren kan kosteloos tot vier werkdagen voor aanvang van de workshop.

 

AANMELDINGSFORMULIER

Ondergetekende wil zich aanmelden voor de workshop van STABU ad € 250,-- (prijsstelling 2017), exclusief BTW.

Voor welke datum wilt u zich inschrijven?

Waar kunnen wij de bevestiging naar toe sturen?

Naam organisatie*

Contactpersoon naam*

 dhr. mevr.

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

Uw e-mail*

Is het factuuradres gelijk aan het bovenstaande adres?

 nee ja

Hieronder is ruimte voor het eventueel afwijkende factuuradres