Horaplantsoen 14, 6717 LT Ede
0318 – 63 30 26

Opdrachtgever

M

et behulp van de STABU data en de STABU systematiek kunt u als opdrachtgever of gebouweigenaar snel en efficiënt bestekken en gebouwdossiers beheren. De STABU data kan ontsloten worden via meerdere classificaties, zoals NL/SfB en de systematiek biedt de keuze uit meerdere administratieve stelsels waardoor het beheren van hybride contracten mogelijk is.

Omdat STABU nauw samenwerkt met fabrikanten, beschikt u over specifieke informatie die voor u als opdrachtgever of gebouweigenaar van belang kan zijn, zoals beschikbare CAD-bestanden, certificaten, garantieverklaringen, DoP’s, verwerkingsvoorschriften of instructiefilms. Doordat STABU altijd op de hoogte is van wet- en regelgeving, nieuwe ontwikkelingen en technische innovaties, is zij in staat om de data in uw gebouwdossier up-to-date te houden.

Als opdrachtgever kunt u een licentie afnemen, waarmee u gebruik kunt maken van de STABU² systematiek en STABU Bouwbreed.

UU
Aan de slag met STABU² en/of Bouwbreed? Vraag nu een gratis DEMO aan!

De keten aan het woord

IMG_4692
Sonny Bosch
Hakron Nunspeet

‘Hakron heeft diverse producten die in de traditionele bestekken staan. Wat ons betreft zou STABU of een andere partij, het initiatief mogen nemen voor een fysieke koppeling tussen STABU de bestekteksten, het BASIS ILS en het BIM. Kennis delen is belangrijk en laten we als bouwbranche zo snel mogelijk een gemeenschappelijke werkwijze hanteren.’

IMG_4691
Timothy Lievendag
BAM

‘Ik zie STABU als de katalysator in het werken met standaarden. En gelukkig gaan opdrachtgevers ook steeds vaker sturen op het gebruik van breed  gedragen standaarden, wat resulteert in eenduidig werken en daar hebben we als projectteam en keten profijt van.’