Horaplantsoen 14, 6717 LT Ede
0318 – 63 30 26

Opdrachtnemer

M

et behulp van software en de STABU-systematiek kan u als verwerker snel en efficiënt projectbestekken en gebouwdossiers beheren en bewerken. Alle data uit de STABU-systematiek is geschikt voor BIM. Met STABU heeft u een pragmatische en flexibele oplossing waarbij u producten kunt zoeken op basis van functie, prestaties of merk.

Omdat STABU nauw samenwerkt met fabrikanten heeft u beschikking over specifieke informatie die voor u van belang kan zijn, zoals beschikbare CAD-bestanden, certificaten, garantieverklaringen, DoP’s, verwerkingsvoorschriften of instructiefilms.  Doordat STABU altijd op de hoogte is van wet- en regelgeving, nieuwe ontwikkelingen en technische innovaties, is zij in staat om alle data up-to-date te houden.

Als opdrachtnemer kunt u een licentie afnemen, waarmee u gebruik kunt maken van de STABU² systematiek en STABU Bouwbreed.

UU
Aan de slag met STABU² en/of Bouwbreed? Vraag nu een gratis DEMO aan!

De keten aan aan het woord

IMG_4692
Sonny Bosch
Hakron Nunspeet

‘Hakron heeft diverse producten die in de traditionele bestekken staan. Wat ons betreft zou STABU of een andere partij, het initiatief mogen nemen voor een fysieke koppeling tussen STABU de bestekteksten, het BASIS ILS en het BIM. Kennis delen is belangrijk en laten we als bouwbranche zo snel mogelijk een gemeenschappelijke werkwijze hanteren.’

IMG_4691
Timothy Lievendag
BAM

‘Ik zie STABU als de katalysator in het werken met standaarden. En gelukkig gaan opdrachtgevers ook steeds vaker sturen op het gebruik van breed  gedragen standaarden, wat resulteert in eenduidig werken en daar hebben we als projectteam en keten profijt van.’