Horaplantsoen 14, 6717 LT Ede
0318 – 63 30 26

Bestekschrijver

D

ankzij de STABU systematiek kunt u als bestekschrijver snel en efficiënt projectbestekken en gebouwdossiers maken en bewerken. Daarnaast heeft u actuele FPS productvoorbeelden direct beschikbaar voor praktische uitwerking. Alle data uit de STABU-systematiek is geschikt om toe te passen in BIM.

Omdat STABU nauw samenwerkt met fabrikanten kan zij u eenvoudig specifieke informatie bieden die voor u en uw doelgroep van belang kunnen zijn, zoals beschikbare CAD-bestanden, certificaten, garantieverklaringen, DoP’s, verwerkingsvoorschriften of instructiefilms.  Doordat STABU altijd op de hoogte is van wet- en regelgeving, nieuwe ontwikkelingen en technische innovaties, is zij in staat om de data up-to-date te houden.

Als bestekschrijver kunt u een licentie afnemen, waarmee u gebruik kunt maken van de STABU² systematiek en STABU Bouwbreed.

UU
Aan de slag met STABU² en/of Bouwbreed?
Vraag nu een gratis DEMO aan!

De keten aan het woord

IMG_4692
Sonny Bosch
Hakron Nunspeet

‘Hakron heeft diverse producten die in de traditionele bestekken staan. Wat ons betreft zou STABU of een andere partij, het initiatief mogen nemen voor een fysieke koppeling tussen STABU de bestekteksten, het BASIS ILS en het BIM. Kennis delen is belangrijk en laten we als bouwbranche zo snel mogelijk een gemeenschappelijke werkwijze hanteren.’

IMG_4691
Timothy Lievendag
BAM

‘Ik zie STABU als de katalysator in het werken met standaarden. En gelukkig gaan opdrachtgevers ook steeds vaker sturen op het gebruik van breed  gedragen standaarden, wat resulteert in eenduidig werken en daar hebben we als projectteam en keten profijt van.’