Nieuws

3107

Korte termijn focus op gebruikers en fabrikanten

Geplaatst door Kyra Blankenstein. Dit bericht heeft geen reacties.

Sinds begin juli vervult Jan Al de directierol bij STABU als gedelegeerd bestuurder. Een rol die gezien zijn jarenlange directie ervaring en grote netwerk in de bouw heel goed past. ‘De dynamiek van ontwikkelingen binnen en buiten STABU vraagt om een heldere focus. Die is zorgvuldig afgestemd met de stakeholders van STABU en richt zich vooral op de belangen van gebruikers, fabrikanten en samenwerkingspartners. Dat bepaalt ons dagelijks handelen en doen’, aldus Jan Al.

Revitaliseren STABU2

Een belangrijke stap is het revitaliseren van STABU2 omdat veel gebruikers hier om hebben gevraagd. De achterliggende IT-structuur wordt vernieuwd om informatie gemakkelijker te ontsluiten. Dit biedt tevens de mogelijkheid om de nieuwe informatie uit Bouwbreed eenvoudig te koppelen en ook het dagelijks beheer kan hierdoor worden geoptimaliseerd. Op deze manier houdt STABU meer tijd vrij in het direct belang van de bestekschrijver.

Dialoog en samenwerking

Door de nieuwe databasetechnologie is STABU in staat betere services en koppelingen te bieden aan de verschillende doelgroepen gebruikers. De dialoog met deze gebruikersgroepen wordt geactiveerd en vernieuwd. Daarnaast wordt de jarenlange FPS-ervaring verbreed naar een structurele samenwerking met fabrikanten. De productinformatie en –innovatie hebben een wezenlijke waarde voor de ontwikkeling van werkende bestekken. Er wordt ook doorgebouwd aan het intensiveren van de samenwerking met branchepartners. Een ontwikkeling die STABU vorig jaar heeft ingezet en die veel mogelijkheden biedt.

Team STABU

Om de focus te onderstrepen is intern een “Keet” ingericht waar op de wanden de voortgang van de projecten te zien is. Met standup meetings is dit een perfect middel om elkaar te volgen, aan te vullen en scherp te houden. Maar vooral om de gebruikers actuele waarde te bieden. Een besteksystematiek van waarde, breed gedragen door opdrachtgevers en opdrachtnemers. Dat is waar het STABU team voor staat!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


5 + = 6

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

< Terug naar de vorige pagina