mr. K.A.E. (Kelly) Alwicher

Kelly Alwicher

mr. K.A.E. (Kelly) Alwicher

bedrijfsjurist / kennis coördinator

LinkedIn: mr. K.A.E. (Kelly) Alwicher

E-mail: kalwicher@stabu.nl

Telefoon: 0318 - 6330260318 - 633026

Op 1 januari 2015 is Kelly Alwicher in dienst getreden bij STABU, waarbij ze inmiddels is gegroeid in de functie van bedrijfsjurist / kennis coördinator.

In de zomer van 2014 heeft zij haar rechtenstudie aan de Radboud Universiteit afgerond. Kelly is afgestudeerd op het gebied van ondernemingsrecht en heeft zich daarnaast verdiept in het contracten-, arbeids- en sociale zekerheidsrecht.

Kelly: “Wat mij nu al aanspreekt in deze functie is de diversiteit aan taken die ik reeds  heb gekregen. Voor de toekomst wil ik mijn kennis vooral in de breedte verder uitbreiden, zodat ik onze klanten optimaal kan voorzien van juridisch advies en kan blijven bijdragen aan vernieuwing en actualisering van de STABU Bouwbreed systematiek.”

Kelly is woonachtig in de omgeving van Nijmegen. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen met haar hond, kijkt allerlei soorten films en leest veel. Daarnaast houdt zij van muziek, dansen en gaat graag een avondje uit. Skiën en sporten wil zij als laatste aan haar lijstje toevoegen.

Terug naar overzicht >

Overzicht