Kyra Blankenstein

Kyra_Blankenstein

Kyra Blankenstein

Projectmanager

E-mail: kblankenstein@stabu.nl

Kyra houdt zich bezig met verschillende zaken binnen STABU. Zij is verantwoordelijk voor interne projecten en samenwerkingsprojecten met externe partijen. Ook doet zij onderzoek naar de behoefte in de markt voor de STABU database en start zij daar projecten voor op. Daarnaast is zij actief binnen het BIM loket.

Kyra is in het verleden vanuit haar rol als sectormanager bij GS1 Nederland bijna 5 jaar actief geweest binnen de bouw en installatiesector. Zij heeft zich in deze periode ingezet om logistieke en administratieve processen in de bouw en installatie te optimaliseren en zo kosten te besparen, door de toepassing van verschillende standaards, waaronder productidentificatie en EDI/XML. Ze heeft daarbij nauw samengewerkt met verschillende partijen in de sector, zoals Bouwend Nederland, Uneto-VNI, stichting Ketenstandaard, STABU en verschillende leveranciers, groothandels en bouw- en installatiebedrijven.

Kyra woont samen met haar vriend, kadodochter en hond in Amersfoort. Een van haar grote hobby’s is het doen van yoga en het lesgeven van yoga aan kinderen en volwassenen. Daarnaast is zij graag actief bezig zoals mountainbiken door Soestduinen en wandelen met de hond. Samen met haar vriend bezoekt ze graag concerten en festivals waar jazz, soul en blues muziek wordt gespeeld. En ook reizen doet zij graag!

Terug naar overzicht >

Overzicht