ir. L.M. (Marc) Verhage

Marc Verhage, algemeen directeur STABU

ir. L.M. (Marc) Verhage

algemeen directeur

LinkedIn: ir. L.M. (Marc) Verhage

E-mail: mverhage@stabu.nl

Telefoon: 0318 - 6330260318 - 633026

Ir. L.M. (Marc) Verhage is per 1 juli 2013 algemeen directeur van STABU.

De geboren Zeeuw heeft, na een carrière bij de Koninklijke Marine, onder meer gewerkt bij KPN, een groot IT-bedrijf uit Finland en een installatiebedrijf. Zijn loopbaan tekent een verscheidenheid aan bedrijven, toch is de rode draad bij al die functies het klantgericht denken. Samen met het STABU-team zal hij onder meer BWBRD verder vorm gaan geven en het nieuwe product in de markt zetten.

Met het Bouw Informatie Model (BIM) heeft men alle gereedschap in handen om het bouwproces te optimaliseren, of dit nu gaat om informatie voor nieuwbouw of renovatie. De heer Verhage: “Ik geloof sterk in het delen van informatie via BIM (Bouw Informatie Modellering). Naast de basisfilosofie ‘samenwerken’ zijn de Standaarden die STABU levert voor BIM essentieel. Ik draag graag mijn steentje bij om dit in de bouwnijverheid uit te dragen.”

Marc Verhage is getrouwd, heeft één zoon en woont in Amersfoort. Zijn grote passie is het verzamelen van muziek (LP’s en CD’s). Voornamelijk Elvis Presley, jazz, maar ook alle andere muziekstijlen genieten zijn interesse. Daarnaast houdt hij van moderne kunst (zoals popart), lezen, reizen en shoppen. “Mijn persoonlijke doel is de bouwsector mee te helpen veranderen. Zodat het beter, goedkoper en leuker wordt. STABU is een geweldige club mensen, die door haar positie in de sector bij uitstek een aanjager kan zijn in deze verandering. Daarom heb ik voor STABU gekozen en hoop ik het vertrouwen te winnen van de sector wat het mogelijk maakt om deze rol te spelen…” aldus Marc.

Volg Marc op twitter

Terug naar overzicht >

Overzicht