Nieuws

0910

Nieuwe besteksbepalingen Rijksvastgoedbedrijf

Geplaatst door Diana Kervel. Dit bericht heeft geen reacties.

RO_BZK_RVB_Logo_2_RGB_pos_nlVanaf 1 oktober 2017 hanteert het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) één referentiebestek, het RVB Referentiebestek UAV 2012. Dit RRU 2012 vervangt zowel het Defensie STABU Sjabloonbestek als de RVB Standaard Besteksbepalingen (RS). Het referentiebestek en de bijbehorende documenten, versie 2017-1, zijn hierop aangepast.

Het RRU 2012 heeft tot doel om kwaliteit en uniformiteit te krijgen in de projectbestekken van het Rijksvastgoedbedrijf en een correcte juridische aansluiting op de wet- en regelgeving die voor werken van de Rijksoverheid gelden. Standaard besteksbepalingen zijn belangrijk voor bestekschrijvers, inkopers en iedereen die betrokken is bij opdrachten aan externe bestekschrijvers. De bepalingen worden elk half jaar geactualiseerd.

update business-2026646_640Het Rijksvastgoedbedrijf is een uitvoeringsdienst van het Rijk die op 1 juli 2014 is ontstaan uit een fusie van vier vastgoeddiensten: de Dienst Vastgoed Defensie, de Rijksgebouwendienst, het Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf en de directie Rijksvastgoed. De verschillende besteksbepalingen is nu samengevoegd tot één referentiebestek. Het beheer van de RRU 2012 is in handen van de directie Vastgoedbeheer met medewerking van de Stichting STABU.

Vragen

Vragen, aanvullingen en opmerkingen over de RRU 2012 kunnen worden gemaild aan:

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


+ 6 = 8

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

< Terug naar de vorige pagina