Horaplantsoen 14, 6717 LT Ede
0318 – 63 30 26

Marcel Gunsing

Marcel

Marcel Gunsing

Sales Engineer

E-mail: mgunsing@stabu.nl


Sinds 2015 is Marcel werkzaam bij STABU, eerst als kenniscoördinator en nu als sales engineer. Marcel maakt Fabrikantgebonden Productspecificaties en zet hierbij  technische gegevens van producten om naar productspecificaties die zowel in Bouwbreed als in STABU2 worden toegepast. In zijn verleden heeft Marcel gewerkt als planvoorbereider in de ontwikkelingsfase van (kleine en hele grote) nieuwbouw- en renovatieprojecten, zowel woning-, als uitiliteitsbouw en combinaties daarvan, zowel bouwkundig, elektra- en werktuigbouwtechnisch. Tijdens de bouw van die projecten was Marcel verantwoordelijk voor de coördinatie tussen het bouwkundige, constructieve en installatietechnische deel ervan.

Marcel: ” Ik zou willen dat ik Bouwbreed, in de ruim 20 jaar dat ik planvoorbereider in bouwteams in de ontwikkelingsfase van (kleine en hele grote) projecten, ben geweest tot mijn beschikking had. Een Bouwbreed-bestek is in mijn optiek een perfecte basis voor het maken van elementenramingen in de ontwikkelingsfase van projecten.”

Marcel is een ontzettende muziekliefhebber. In zijn vrije tijd drumt hij graag en speelt hij in diverse bands. Ook geniet hij van een fanatiek potje tennis of een rustige avond thuis met zijn partner Dénise.