Horaplantsoen 14, 6717 LT Ede
0318 – 63 30 26

Sandra Hoogkamer

Sandra

Sandra Hoogkamer

Senior Medewerker Sales

E-mail: shoogkamer@stabu.nl


Vanaf 2012 is Sandra Hoogkamer het salesteam van STABU komen versterken als commercieel medewerkster binnendienst en inmiddels senior medewerker sales. Na het afronden van MEAO ‘secretariaat’ heeft zij ruime ervaring opgedaan als directiesecretaresse bij een elektrotechnisch bedrijf en vervolgens als boekhoudkundig medewerkster bij een installatiebedrijf.

Sandra Hoogkamer is getrouwd en heeft twee zonen. Zij is geboren in Ede en woont daar nog steeds.  Samen met haar man deelt zij de passie voor muziek door optredens te geven van onder Country, Rock & Roll, Evergreens, Ballads en Instrumentale gitaarmuziek.

“Mijn werkzaamheden bij STABU zijn veelzijdig, dat houd je alert en zorgt ervoor dat je met plezier naar het werk gaat. Het bevalt mij erg goed om in de bouwsector werkzaam te zijn. Als sales medewerker heb je natuurlijk veel contact met fabrikanten en licentiehouders.  Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe ideeën maken het leuk om bij STABU te werken, dus blijf ons vooral volgen…” aldus Sandra.