Nieuws

0310

Publicatie Architectenpunt editie 5

Geplaatst door Diana Kervel. Dit bericht heeft geen reacties.

Cover Architectenpunt nummer 5

Cover Architectenpunt nummer 5

Het ArchitectenPunt, de bouwbrede stijlgids voor architecten, bestekschrijvers, projectontwikkelaars, woningcorporaties en bouwbedrijven.

Deze editie ‘efficiency in de kennisinfrastructuur door samenwerking’.
 

Het thema van deze editie is samenwerking. We laten diverse kennisinstellingen en brancheorganisaties aan het woord om zichzelf te presenteren en hun visie te geven op samenwerking. We gaan in gesprek met instituten die dichtbij STABU staan en waarmee wij denken op korte termijn verder te komen door intensieve samenwerking.

Samenwerken betekent ook beter luisteren elkaar en naar de markt. We hebben de afgelopen maanden met het bestuur, de organisaties achter onze bestuursleden en de klankbordgroep gekeken naar de werkelijke behoefte van de markt en de positie die we als STABU momenteel hebben. De conclusies die getrokken zijn, logen er niet om, maar bevestigden wel het bestaansrecht van STABU.

De uitdaging voor ons is, om van STABU weer een nutsfunctie te maken, een ingewikkelde puzzel die we moeten oplossen met elkaar. In dit magazine gaan we hier uitgebreider op in.

 

DIGITALE VERSIE

QR-AP5

Dit bericht is geplaatst in Nieuws.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


7 − 7 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

< Terug naar de vorige pagina