Nieuws

2906

STABU marktonderzoek

Geplaatst door Diana Kervel. Dit bericht heeft 2 reacties.

Rutger van der Laan

Rutger van der Laan

Bij STABU hebben we ruim een maand geleden een stagiair mogen verwelkomen. Voor zijn onderzoek roept hij uw hulp in. Hij stelt zich zelf even voor:

“Mijn naam is Rutger van der Laan, vierdejaarsstudent Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In het kader van mijn afstudeeropdracht mag ik marktonderzoek uitvoeren naar Bouwbreed. In dit onderzoek worden de ervaringen, wensen en behoeften van de gebruikers van STABU gepeild.

Vanaf juli 2017 ga ik gebruikers van zowel STABU² als Bouwbreed benaderen voor een interview. Aansluitend zal in september 2017 een enquête worden afgenomen onder een grote groep belanghebbenden van STABU om de resultaten van de interviews te kunnen toetsen op een grote schaal. De resultaten van het marktonderzoek zullen tezamen met de resultaten van de klankbordgroep als input fungeren voor een advies aan STABU wat betreft de toekomstige richting van Bouwbreed. Wilt u meewerken aan het marktonderzoek door middel van een interview of enquête? Dan kunt u mij bereiken per e-mail rvanderlaan@stabu.nl of via telefoonnummer  06-232 08 839.”

Dit bericht is geplaatst in Nieuws.


Reacties

2 Reacties op “STABU marktonderzoek”
  1. Max de Jong zegt:

    Heb belangstelling om mee te doen aan het onderzoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


+ 1 = 5

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

< Terug naar de vorige pagina